Søgne Grand Prix 2016


Anders GB Søgne Grand Prix 2016

Anders Gustav Birkeland forsøker et lite rykk

 

Rolf Sverre Schanke , Ole Johnny Lia og jeg stilte til start i Søgne Grand Prix i går. Vi syklet i Åpen klasse 17 år +. De 3 første rundene syklet vi sammen med 13-14 åringer,og de neste 2 rundene med 15-16 åringer. De 3 siste rundene syklet vi alene. Det var da løpet begynte.

Vi hang greit med alle 3 første timen. I nest siste runde var det 3 mann som veltet ca. 10 meter foran meg. Jeg fikk heldigvis svingt unna. Det samme gjorde Ole Jonny, men han var borti noen der slik at han måtte gi seg med tekniske problemer. Tror ellers det gikk bra med de som veltet. Jeg hadde også et lite rykk på slutten av nest siste runde. Jeg fikk bare ca. 50 meter, og ble kjørt inn etter ca.500 meter. Nå var det bare 1 runde igjen til mål,og jeg og Rolf Sverre snakket litt om vi skulle prøve og være med og spurte. Vi ble enige om å ikke satse livet i en massespurt (bare ca.30 stk.) da det er stor risiko for velt og nesten velt. Vi er rimelig godt fornøyd med innsatsen i løpet. Ole Johnny kjørte også bra så lenge han var med. Jeg stiller til neste år også, og det regner jeg med at de andre også gjør.

Takk for turen gutter!

Anders Gustav Birkeland

Lenker