Søgne Grand Prix 2015


SøgneGrandPrix2015Jeg har nå gjennomført Søgne Grandprix – Jippi. Jeg blei utfordra og mast og mast på av Stine Borgli å stille opp på dette flotte rittet sammen med ho i åpen klasse. Det var et kjempe flott arrangement med flott løype på landeveien. Det gikk som rundbane over 6 runder for oss i åpen klasse. Vi var en lita gjeng på 5 stk fra BCK som hadde funnet veien bort for å ha en flott dag på sykkel. Et flott konkurranseritt som kan anbefales til alle å stille opp i til neste år. Søgne Grand Prix blei arrangert for flere klasser og besto av en asfaltrunde på 5,7 km. I tillegg hadde de lagt til sløyfe på grusvei for de spreke hvor klinten kunne skilles fra hveten. Der skjedde posisjonskampen med lange rekker med brudd og action. Jeg syns dette var kjekt, skummelt og pirrende. Jeg hadde en uvel mage før start, men må sei at det er ikke siste gang jeg prøve dette. Jeg håper flere hiver seg på til neste år.

 

 

 

 

 

 

SøgneGrandPrix2015_mbsn2

 

Legg igjen en kommentar