Lyst til å bli med på en sykkeltur fra Trondheim til Oslo 17 juni 2017?


Det er nå blitt avholdt oppstartsmøte «Kanskje Trondheim- Oslo 17 juni 2017,» etter invitasjon fra Omdal group v/Svein og T-O styret. Selv om ikke alle de som frem til nå hadde meldt sin interesse kunne stille denne kvelden, er interessen såpass stor blant de fremmøtte at vi ble enige om å kjøre løpet videre.

Vi er allerede nå 8-10 stykker som ganske sikkert stiller til start (i 2015 var vi 11 personer), og tidslimiten vi kjører etter er 19:59:59, så det er fullt mulig for alle som vil til å bli med. Litt av det som må til for å henge med på veien ned til hovedstaden, -i tillegg til godt humør og en smule motivasjon, er at det legges ned litt jobb på setet i vinter. Vi snakker her om mellom 350-450 mil frem til start. Selv om noen trenger mindre trening får man med dette grunnlaget en relativt behagelig tur. For å komme opp i disse milene, er det stort sett å følge klubbtreninger/ spinningtimer, t/r Hovden/ Kristiansand, og et par rolige langturer som vi i T-O kommer til å legge opp til på vårparten. For de som vil, kommer vi i tillegg til å legge opp til en kveldstur på grus midt i uka i høst/ vinter med varighet mellom 2-3 timer, selvfølgelig i rolig pratetempo. Poenget med slike treninger er ikke å ta seg ut, men å bygge seg opp, samt å bli kjent med hverandre og hvordan vi sykler. Samkjøring er viktig på en sånn lang tur.

Høres dette ut som at det er noe du har lyst til å bli med på, er det bare å melde sin interesse til Kurt på 97059729 eller kurt-jr@online.no så skal vi sørge for innkalling til neste info/ planleggingsmøte utover høsten. Vi har egen FB side og kommer til å legge ut tidspunktet for grustreningene på denne siden, så det er bare å bli med. For de av dere som ikke er på FB, så informerer vi på melding eller e- post til dere.

Legger ved et par minner fra 2015. Velkommen skal dere være??

imageimageimage