Informasjon KM 2019


Det gjenstår nå 2 øvelser i KM 2019, Terreng og Fellesstart.
Løpsdagene er, som tidligere informert, satt til 2. september 2019 for KM Terreng, og 7. september 2019 for KM Fellesstart.

KM Terreng

Løpet starter rundt kl 18:00 (Når vi er klar for start). Påmelding foregår direkte i forkant av starten, men vil gjerne at dere melder dere på arrangementet vi lager på Facebook. Dette for å kunne vite ca hvor mange som kommer pga innkjøp. Vi kommer til å være klar på Eikeland fra ca kl 16:00 for rigging og registrering. Er det noen som er usikker på hvor løypa går, vil Ronald ta dere med på en rolig tur gjennom løypa. Si fra når dere melder dere på. Ved påmelding vil dere få utdelt startnummer til å lime på setepinnen.

Nøyaktig startpunkt kommer ved start. Det vil bli kjørt 6 runder for menn og 5 runder for kvinner og junior.

Alle deltakere stiller i minimum BCK overdel! Har du ikke, ta kontakt, så ser vi om vi kan ordne noe 😀

Løypa

KM Fellestart

Løpet starter kl 15:00 Fra rundkjøringen øst for Coop Extra. Løypa er som vanlig. Masterbil via Tingsaker, Langedalstjønna, Heldal, Kaldvell og til Hombor-krysset. Der slipper masterbilen, og det blir 6 runder med klokka i Homborsund. Deretter Kaldvell, Heldal og opp Heldalsbakken. Målet er i år flyttet noen meter vestover slik at forholdene og stemningen i mål blir forbedret. Påmeldingen skjer direkte før start, men meld fra på forhånd om dere har tenkt å komme på arrangement vi vil legge ut på Facebook. Det vil bli startnummer på setepinnen. Vi skal være klar for påmelding fra kl 14:00

Vi har i år tenkt å arrangere 2 løp, ett for herrer og et for damer. Blir det ikke nok (minimum 5) deltakere i dameklassen, kommer vi til å dele inn i 2 klasser: Rekord og Tur 1. Begge klasser kjører bak masterbil på vei ut.

Rekord er som vanlig for de som vil sloss om tittelen «Klubbmester». Dette vil bli et ritt som vanlig. Tur 1 gruppa er for de som vil ta det litt mer med ro, men vil være med på klubbmesterskapet. Det vil bli kjørt med kaptein, og vi vil vente på alle. Fra Hombor-krysset og inn til mål vil det være fri fart. Om ingen damer stiler i Rekord, vil vi ta beste dame fra Tur 1 gruppa.

Om det blir dame- og herre-klasse, blir det 6 runder for menn og 5 for damer. Blir det Rekord og Tur 1, blir det 6 runder for alle. Vi håper det gjør det mer attraktivt/sosialt å bli med på rittet.

Jury

Vi prøver å stille med jury på begge løpene. Bare i tilfelle… 🙂 Jury vil bestå av 2 av vakter/arrangører og 2 løpere. Løpere blir trukket ut før start.

KM Afterbike

Som tidligere inviterer styret til Afterbike fra kl 19. Sted Noan Christian Gauslaasgate 1A (Margit & Annar). Steinar stiller som vanlig med Gin & Pommes Frites.
Alle i BCK er velkommen!!

Forbehold

Informasjonen her kan endres nårsomhelst dersom situasjonen tilsier det. Endringer vil bli varslet!